Een comfortabele terras tafel voor een gezellig horecaterras

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat het terras een belangrijk onderdeel is van jouw zaak. Met mooi weer willen mensen graag buiten zitten en genieten van een hapje en een drankje. Het is daarom van groot belang dat het terras er goed uitziet en comfortabel is voor jouw klanten. Een belangrijk onderdeel van het terras zijn de tafels. Je wilt dat deze tafels er niet alleen mooi uitzien, maar ook dat ze langere tijd mooi blijven. Ook is het schoonmaken van de tafels belangrijk. Steigerhouten tafels bijvoorbeeld, zien er prachtig uit, maar echt lekker schoonmaken lukt niet.

Comfortabel zitten aan een terras tafel

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een terras tafel is comfort. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten comfortabel kunnen zitten terwijl ze genieten van een drankje of een maaltijd op jouw terras. Kies daarom voor een terras tafel die voldoende beenruimte biedt en waarbij de stoelen goed bij de tafel passen. Het design van de terras tafel is ook van belang. Het moet passen bij de uitstraling van jouw horecazaak. Kies je voor een moderne uitstraling, dan is een strakke tafel een goede keuze. Wil je juist een gezellige uitstraling, dan is een tafel met een houten blad en stalen frame een goede optie.

Let ook op kwaliteit en materiaal

Een terras tafel moet tegen een stootje kunnen. Het moet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en veelvuldig gebruik. Kies daarom voor een tafel die van goede kwaliteit is en lang meegaat. Een duurzame terras tafel is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. De materiaalkeuze van de terras tafel is ook belangrijk. Kies voor een materiaal dat past bij de uitstraling van jouw horecazaak. Ga je voor een moderne uitstraling, dan is een tafel van aluminium of kunststof een goede keuze. Wil je liever een natuurlijke uitstraling, dan is een tafel van hout een goede optie. Houten tafels hebben wel meer onderhoud nodig dan tafels van andere materialen. Wiebelt één van je tafels maar is het blad nog mooi? Dan kun je kiezen voor een nieuw tafelonderstel horeca.

Size does matter!

Bij het kiezen van een terras tafel is het formaat ook van belang. Kijk naar de grootte van jouw terras en hoeveel ruimte je hebt voor de tafels. Wil je dat jouw klanten veel ruimte hebben om te zitten en hun spullen kwijt te kunnen, kies dan voor een grotere tafel. Heb je niet veel ruimte op het terras, dan is een kleinere tafel een betere keuze.

 

 

Similar Articles

Comments

Most Popular